Koel-/aircomonteur

(Leerling) Aircomonteurs gezocht! Voor onze opdrachtgever in Emmen zijn wij op zoek naar aircomonteurs. De opdrachtgever is specialist in het monteren en onderhouden van airconditioning. Jij als monteur gaat op pad bij onder andere bedrijfspanden, maar ook bij particulieren om ervoor te zorgen dat de airconditioning goed wordt geïnstalleerd. Ook het onderhoud en eventuele reparaties daarvan behoren tot jouw takenpakket. Mocht je nou graag het vak willen leren, dan ben je ook van harte welkom. Onze opdrachtgever is namelijk een erkend leerbedrijf, zodat jij het vak tot in de puntjes kan gaan uitoefenen. Naast het installeren van airconditioning zal je ook af en toe overige werkzaamheden gaan verrichten, zoals het installeren van producten op het gebied van duurzame energie, het aanleggen van vloerverwarming enzovoorts.

We zijn dus op zoek naar:

– Een ervaren aircomonteur, maar ook leerling monteurs zijn welkom;

– Iemand die netjes en correct zijn werkzaamheden uitvoert;

– Een proactief persoon die het werk ziet liggen;

– Woonachtig is in de omgeving van Emmen;

– In het bezit is van een rijbewijs;

– In het bezit is van een VCA.

 

Wat bieden we jou?

– Een fulltime baan;

– Verloning volgens cao Kleinmetaal;

– De ruimte om te ontwikkelen, de opdrachtgever is een erkend leerbedrijf;

– Werk voor langere tijd;

– Een fijne werkomgeving waar men elkaar ondersteund en vooruit helpt.

Ben jij diegene die wij zoeken? Reageer dan snel door jouw cv en motivatie te sturen naar info@gmsuitzendbureau.nl of bel naar Martijn 06-36468602. Ik kom graag met jou in contact.

Meer vacatures

Emmen

Koel-/aircomonteur

(Leerling) Aircomonteurs gezocht! Voor onze opdrachtgever in Emmen zijn wij op zoek naar aircomonteurs. De opdrachtgever is specialist in het monteren en onderhouden van airconditioning.

Lees verder »
Emmen

Heftruckchauffeur

Wij zijn per direct op zoek naar een heftruckchauffeur die in het bezit is van een geldig certificaat en ervaring heeft! Bij goed bevallen is

Lees verder »