Magazijn medewerker

Onze opdrachtgever in Stadskanaal is een groothandelaar in speelgoed. Het bedrijf levert allerlei soorten speelgoed aan bekende winkelketens, discounters en groothandels. Het bedrijf levert niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Het bedrijf is snelgroeiend en bezoekt wanneer mogelijk allerlei internationale beurzen, zodat het op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en zo een actueel en up-to-date aanbod blijft houden. Vanwege toenemende drukte en uitbreiding van het team zijn we voor de opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende magazijnmedewerker. Je gaat er samen met jouw kleine, hechte groep van collega?s voor zorgen dat de orders op de juiste manier worden verzameld en verzendklaar worden gemaakt. Je krijgt dagelijks een orderlijst waar alles op staat, waarna jij alles van de juiste plek haalt en verzamelt zodat het kan worden ingepakt. Ook zorg je ervoor dat de voorraden weer worden aangevuld en onderneem je actie wanneer er bepaalde dingen niet goed gaan. De werktijden van zijn maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00. Wat neem je mee? – Een hardwerkende mentaliteit; – Ervaring met het werken in een magazijn; – Proactieve, nauwkeurige werkhouding; – Fulltime beschikbaarheid, voor langere tijd; – Eventuele ervaring met heftruck, of bereid dit te leren. – Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Stadskanaal. Wat kun jij verwachten? – Salaris naar leeftijd en ervaring; – Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; – Een fulltime baan, voor langere tijd; – De mogelijkheid om je heftruckcertificaat te behalen; – Werken in een klein, hecht team. De opdrachtgever is op zoek naar een echte aanpakker. Ben jij diegene die aan de slag kan bij het bedrijf en ben je fulltime en voor langere tijd beschikbaar? Reageer dan snel door jouw cv te mailen naar info@gmsuitzendbureau.nl. Heb je vragen of wil je langskomen voor een gesprek? Bel dan naar 06-16402246 of 06-36468602.

Uren per week: 40 tot 40 uur

Regio: Stadskanaal

Sector: Magazijn

Meer vacatures

Emmen

Koel-/aircomonteur

(Leerling) Aircomonteurs gezocht! Voor onze opdrachtgever in Emmen zijn wij op zoek naar aircomonteurs. De opdrachtgever is specialist in het monteren en onderhouden van airconditioning.

Lees verder »
Emmen

Heftruckchauffeur

Wij zijn per direct op zoek naar een heftruckchauffeur die in het bezit is van een geldig certificaat en ervaring heeft! Bij goed bevallen is

Lees verder »