Mangatwacht

Voor onze opdrachtgever zijn wij doorlopend op zoek naar mangatwachten voor regio Noord en Oost Nederland.

Beschrijving werkzaamheden Als buiten-/mangatwacht zorg je ervoor dat medewerkers veilig kunnen werken en houd je toezicht op de werknemers, werkzaamheden en veiligheidsaspecten op diverse locaties. Dit wordt gedaan door middel van verbale communicatie, oogcontact, klopsignalen, duimsignalen. Daarnaast zijn er portofoons ter beschikking voor een optimale veiligheid. Het controleren van de taakrisico analyse, werkvergunningen, de windrichting en de vluchtwegen behoren tevens tot jouw werkzaamheden.

Je vindt het geen probleem om flexibel ingezet te worden. In de praktijk komt het neer dat je overdag ingezet wordt en in overleg in de avonden en in de weekenden. Tijdens jouw dienst ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de medewerkers. Dit doe je door toezicht te houden, de veiligheid van de medewerkers te bewaken, in- en uitgaande personen te registreren, het controleren van het dragen van de juiste PBM?s en het alarmeren wanneer het nodig is. Het mangat mag je zelf niet betreden en niet verlaten. Als betrokken medewerker denk je mee in het bedrijfsbelang en draag je dit ook uit.

Vereisten:

– Je beheerst de Nederlandse taal;

– Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;

– Rijbewijs B en je hebt een auto zelf ter beschikking;

– Het certificaat Werken als buitenwacht;

– Diploma VCA VOL; – Gasmeten EX-OX-TOX (SOG) / Nogepa 1.4;

– BHV.

Beschik je niet over bovenstaande certificaten? Dan helpen wij jou graag om deze te halen!

Wij bieden: – Een fulltime baan;

– Een marktconform salaris;

– Een gezellige werksfeer.

 

Ben jij de mangatwacht die wij zoeken, ben jij fulltime en voor langere tijd beschikbaar? Reageer dan door jouw cv en motivatie te mailen naar info@gmsuitzendbureau.nl. Heb je vragen? Bel dan naar Martijn op 06-36468602.

Meer vacatures

Emmen

Koel-/aircomonteur

(Leerling) Aircomonteurs gezocht! Voor onze opdrachtgever in Emmen zijn wij op zoek naar aircomonteurs. De opdrachtgever is specialist in het monteren en onderhouden van airconditioning.

Lees verder »
Emmen

Heftruckchauffeur

Wij zijn per direct op zoek naar een heftruckchauffeur die in het bezit is van een geldig certificaat en ervaring heeft! Bij goed bevallen is

Lees verder »